Wat voor problemen kunnen voorkomen als je op vakantie bent?

Wat voor problemen kunnen voorkomen als je op vakantie bent?

Er zijn zat mensen die problemen hebben gehad als het om op vakantie gaan ging. Bijvoorbeeld dat je een mooi huis ziet op internet en deze boekt en je vervolgens blijkt te zijn opgelicht. Er kunnen zich dus niet alleen maar problemen voordoen op vakantie, maar zelfs nog in het thuisland voordat je op vakantie gaat. Ook op vakantie zelf kunnen zich problemen voordoen. Bijvoorbeeld dat je in een andere soort kamer terecht komt in het hotel of in een heel ander appartement dan dat je had geboekt. Bijvoorbeeld, je bent met je gezin op vakantie en hebt een kamer geboekt voor vier personen. Er is beloofd dat er twee slaapkamers zouden zijn. Vervolgens bij aankomst blijkt dat je een bed hebt voor twee personen en twee kleine bedjes op de grond. Dit is natuurlijk niet waar je op had gehoopt en waar je voor hebt betaald. Hier moet natuurlijk wel wat aan gedaan worden.
Read more

Slapen en parkeren op Schiphol

Slapen en parkeren op Schiphol

Soms valt jouw vluchttijd op een onhandig en vervelend moment. Bijvoorbeeld als je ’s ochtends vroeg moet vertrekken en je niet je nachtrust helemaal kwijt wilt zijn door midden in de nacht van huis te vertrekken. Als dit het geval is kun je ervoor kiezen een dagje eerder te vertrekken en te
slapen en parkeren op Schiphol. Je begint zo uitgerust en ontspannen aan je reis. Je auto staat dichtbij geparkeerd en de nacht voor vertrek breng je door in een comfortabel hotel. In de ochtend brengt een shuttlebus je direct naar de vertrekhal en kun je gelijk inchecken. Je vliegt uitgerust en bent er daarnaast ook van verzekerd dat je auto veilig en voordelig staat geparkeerd. Read more

vliegtickets met elkaar vergelijken

Tijd en geld besparen door vliegtickets met elkaar te vergelijken

Het vinden van de beste vliegtickets voor een gunstige prijs kan soms erg veel tijd in beslag nemen. Het is dan ook nog maar eens de vraag of je niet een aanbieder over het hoofd hebt gezien die wellicht nog goedkoper is. Om te voorkomen dat je eindeloos tussen alle vluchten zit te zoeken op zoek naar een goedkope vlucht kun je gebruik maken van een vergelijking.
Read more

Hotel Regina

Hotel Regina

Het
Regina Hotel, een 3 sterren hotel, gevestigd  op een uitstekende locatie in het hartje van Madrid , naast  het beroemde  Puerta del Sol-plein, is een van de meest karakteristieke hotels van de hoofdstad, waarvan de geschiedenis dateert uit 1918.

Read more
London