Hotel Regina

Hotel Regina

Het Regina Hotel, een 3 sterren hotel, gevestigd  op een uitstekende locatie in het hartje van Madrid , naast  het beroemde  Puerta del Sol-plein, is een van de meest karakteristieke hotels van de hoofdstad, waarvan de geschiedenis dateert uit 1918.


Al is het hotel bijna een eeuw oud, er is een perfecte balans tussen de functionaliteit, comfort van de voorzieningen, traditionele gastvrije omgangsvormen en het enthousiasme van het vriendelijke personeel.

Stijlvolle kamers

Het hotel heeft de beschikking over 180 stijlvolle kamers, waarvan 10 kamers met een terras en een spectaculair uitzicht op de oude gebouwen van het historische centrum van de stad.

De moderne, elegante kamers hebben  airconditioning, satelliet-en betaaltelevisie en gratis WIFI. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een ruim bureau en een eigen badkamer met gratis toiletartikelen.

In het  moderne restaurant Amayra worden mediterrane gerechten geserveerd, die zijn bereid met seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Het restaurant beschikt over een specatulaire wijnkelder met meer dan 60 internationale wijnen.

Hotel Regina is ideaal gelegen voor een bezoek aan de populairste bezienswaardigheden van Madrid. Zo zijn onder meer het Prado, Plaza de Cibeles en Gran Via eenvoudig te voet bereikbaar.

Een verblijf in hotel Regina is een geweldige keuze voor toeristen die geïnteresseerd zijn in het nachtleven, lekker eten en architectuur. En dat alles op loopafstand.

button
Madrid


Hotels